Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

17 Nisan 2013 Çarşamba

KADIN… (devamı)



Belli ki kadın gülümsüyor. Ne zamandır böylesine mutluydu. Unutmuş kadın mutlu olduğu günleri. Sanırsa lise yıllarıydı. Zaten 24 yaşında idi kadın. Genç ve güzel. Sakınırdı kendisini kadın çevreden. Üniversite hayatında tek amacı okulu bitirmekti. Ailesi yanında idi ama fiilen. Mutsuzdu kadın, ağırbaşlı görünüşü altındaki gençlik heyecanını hiç dışarı vurmazdı. Ah be kadın. Bazen o kadar ağırbaşlı gözükürdü ki, rektör zannedilirdi. Neyse ki şimdi öyle biri vardı ki içini görebilecekti kadının. Güzel kadının güzel iç dünyası. Olduracaktı kadın olmasa da. Bırakmayacaktı peşini bu sefer. Zaten sevdirirdi kadın kendini. Bir bakışı öldürebilirdi insanı. Saçlarının kokusu yeterdi adama. Bir savurdu mu ihtişamla şaçlarını, o adam hapis olacaktı zaten. Tabi kadın bu kadar özgüvensizken nasıl yapacaktı. Nasıl olacaktı?
Hâlâ oturuyor kadın. Kararlı, belli ki kafe kapanana kadar bekleyecek. Bu beklenirdi zaten kadından. Kaç senedir mutsuzdu kadın. Kaç senedir bu anı bekliyor? O umutsuz ilişkisinden sonra kaç gece saydı mutsuz ve yalnız? Hakkıydı kadının beklemek. Gurur mu nerde? Gurur o kadının zerresinde yoktu. Olmamalı da zaten. Gurur kime mutluluk getirdi aşkta? 1. Kahve,2.kahve,3.kahve, 4, 5, 6... kafede tek kalana kadar oturdu kadın, hâlâ bekliyor.  Ama bir an bile sıkılmıyor kadın. Kendi kendine gülümsüyor. Utanmasa kahkaha atacak kadın. Arkada bir hareketlenmeler oluyor, irkildi kadın. Dikkatlice, belli etmeden inceliyor kadın. Adam gözüküyor hafiften. Sanırsa kasaya doğru geliyor. Kalbi çarpıyor kadının. Bu his çok farklıydı. Çıkacak mıydı yerinden?
Kahvesinin son yudumunu titreyen dudaklarına götürüyor kadın. Çantasına uzanıyor ve cüzdanını çıkarıyor. Adam kasaya ulaşıyor. Kadının kafasını doğrulttuğunda görüyor adamın güzel yüzünü, tekrar âşık oldu kadın,  tekrar tekrar. Göz göze geldiler ardından. Adam fark ediyor ki tek müşteri kalmış. Saat 17.00 suları. Kafe kapanacak belli ki. Ama kadının ayılması gerekiyor şu an da. Adam konuşacak, başka çaresi kalmadı çünkü ve adam der ki:
‘’ Bir kafede tüm gününüzü geçirip öylece oturacak kadar yalnız olmamalısınız.’’...DEVAMI GELECEK…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder