Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

23 Nisan 2013 Salı

KARŞILIKLI AŞKSIZLIK




Diyorsunuz ki şimdi sen nasıl bir çelişki yaşıyorsun?
Karşılıksız aşk olur, karşılıklı aşk olur ama karşılıklı aşksızlık olmaz falan demeyin. Oluyor işte. Görüyorum. En büyük kaynağı da samimiyetsizlik.
O kadar yalnız hissediyorsun ki nefes alsın yeter durumuna gelmişsin, Kanka bana kız/çocuk bul durumu bir de. Ne bekliyorsunuz o ilişkiden? Birbirinize her zaman alıcı gözle bakacaksınız önce. Ay şurası kötü,ay burası iğrenç,ay şunu giyiyo yok bunu takıyo. Aman neyse sevgilim sonuçta :SSSS  Size söyleyeyim, bunun adı KARŞILIKLI AŞKSIZLIK
En güzel ilişkiyi henüz yaşamamış olsam da gözlemlerimden size anlatayım ben:
İlk önce kaçamak bakışlar başlar, belirsiz ilişkinin en uydurmalı en dedikodulu en uzun en masum zamanıdır. Daha sonra canınıza tak eder ve karşıya bir iş atma durumları. Kıskanmalar ama belli etmemeler. Birbirlerinin arkadaş ortamına girmeceler. Sevimli sevimli tiplere girmeceler. Biri iletişime geçmeli artık. İlk erkek atar tabi lafı. Ne bekliyordun akıllım? Ya bir merhaba, ya bir iyi günler hiç fark etmiyor ne duyduğunuz, zaten aklınızda kalacaktır her ne denirse  densin. Karşılıklı konuşmacalar,iltifatlar. Daha sık konuşmacalar,daha çok iltifatlar. Sonra ‘kör olma’ süreci. Gözünün hiçbir eksiği,yanlışı  görmeme süreci.  Geçmişi silip atarsınız. Bazı şeyleri feda edersiniz artık yavaş yavaş. Onun için bazıları ile kavga bile edersiniz. Ya da düşmanlarınız çıkar veya düşman olursunuz bazıları ile. İşte şimdi asıl sistemin kölesi olma süreci. Kıskançlıkları belli edersiniz artık. Bazı arkadaşları hayatınızdan çıkartmayı önerirsiniz.Oluyor bunlar şimdi en güzel ilişki olsa bile.
Telefonla konuşmacalar başlar,Seslerinizi duymuşsunuzdur ama telefonda daha da bir hoş gelir. Hani körsünüz ya. Artık ilişkiye hazırsınızdır,gerçi san ki çoktaaan bir şeyler yaşamıyormuşsunuz gibi. Fiyakalı bir teklif,ardından buluşmacalar takılmacalar,ulusa seslenişler,kıskanmaların devamı ve artık kıskandırmacalar. Olaylar olaylar.
Her güzel ilişkinin bir sonu var tabi. Bu her ne kadar emek istese de ya ölümdür, ya sıkıcılaşmasıdır, ya bıkkınlıktır, ya da ihanettir. Ölümse bir ilişkinin sonu,aşkı bir daha hayatınıza sokmamaya çalışırsınız. Sıkıcılaşması ise ilişkiden sonra oluşan suçluluk hissi ile hiçbir şeyden bahsetmezsiniz. Bıkkınlıkta ardınızdan edeceğiniz hakaretlerin isyanların haddi hesabı yoktur. İhanetse ne yapsanız caiz. Hadi kolay gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder